En vellykket SAIL-konferanse 2023

26.oktober 2023

En vellykket SAIL-konferanse 2023

Forrige uke hadde vi gleden av å arrangere SAIL-konferansen 2023, som var vår første store begivenhet i prosjektet og en fantastisk kick-off for arbeidet som skal gjøres videre. Vi er så glade for å kunne dele noen av høydepunktene fra konferansen. Med mer enn 160 deltakere fra hjelpemiddelapparat, arbeidsliv, akademia og politikere fra Kongsvingerregionen og Västra Värmland, ble konferansen en uvurderlig arena for kunnskapsdeling, nettverksbygging og inspirasjon.

Konferansen hadde som mål å belyse viktige temaer knyttet til unge som står utenfor arbeidslivet, og vi er glade for at vi kunne samle en så variert og faglig sterk gruppe mennesker fra ulike sektorer. Fra start til slutt ble vi imponert over engasjementet og dedikasjonen til alle som deltok, som virkelig bidro til å gjøre konferansen til en suksess.

 

Et av høydepunktene under konferansen var de dyktige foredragsholderne som delte sine kunnskaper og innsikter med oss. De brakte med seg en bred forståelse av de aktuelle temaene og inspirerte oss alle til å se på inkludering og utenforskap fra nye perspektiver. Vår hjerteligste takk går til dem for deres uvurderlige bidrag til konferansen.

Vi ønsker også å takke alle våre samarbeidspartnere og kollegaer som har bidratt til å gjøre SAIL-konferansen 2023 mulig. Uten deres støtte og innsats hadde dette arrangementet ikke vært mulig.

Som prosjektledere for SAIL, føler vi oss beæret over den positive responsen og det sterke engasjementet fra ulike hold. Konferansen har gitt oss en følelse av samhørighet og et ønske om å fortsette å jobbe mot en mer inkluderende fremtid for unge i ARKO regionen.

Så igjen, takk til alle deltakere, foredragsholdere og bidragsytere for en fantastisk konferanse. Vi ser frem til fremtidige samarbeid og muligheten til å fortsette å gjøre en forskjell sammen.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om kommende arrangementer og prosjekter. Sammen kan vi fortsette å jobbe for en mer inkluderende og tilgjengelig fremtid for unge i ARKO regionen.

Takk igjen for at du var en del av SAIL-konferansen 2023!

Sören og Kristin
Sören og Kristin

Prosjektledere, SAIL

Andre innlegg
Kategorier
Fakatboks her ?
Hi, jenny Loral
Hi, jenny Loral

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor dolore magna aliqua.

Del på sosiale medier
Facebook
Twitter