Prosjektblogg og tanker fra prosjektlederne

Her deler vi historier, tanker og oppdateringer fra SAIL-prosjektet. Få innsikt i vårt arbeid, møt våre deltakere, og bli inspirert. Sammen skaper vi inkluderende muligheter!
Aktuelt
Kurs

En fagdag til ettertanke

Aktuelt
Kurs

En inspirerende start på kurs for arbeidsgivere

Aktuelt
Kurs

Inkluderende arbeidsgiver – for en mer effektiv virksomhet

Nå håper vi på mange interesserte virksomheter og kursdeltakere. Tenk om ARKO-regionen kunne bli en foregangsregion når det gjelder inkluderende arbeidsgivere!? Det ville være flott!
Aktuelt

En vellykket SAIL-konferanse 2023

Forrige uke hadde vi gleden av å arrangere SAIL-konferansen 2023, som var vår første store begivenhet i prosjektet og en fantastisk kick-off for arbeidet som skal gjøres videre. Vi er så glade for å kunne dele noen av høydepunktene fra konferansen.
Aktuelt

Velkommen til SAIL prosjektet!

Ved å samarbeide på tvers av fagfelt og grenser og bruke smarte tilnærminger, kan vi forbedre arbeidsmiljøet for alle og sikre at alle har muligheten til å delta og bidra til samfunnet.
Aktuelt

En flott seminaropplevelse ut av komfortsonen

En mangfoldig samling av veiledere, helsepersonell, ungdomsarbeidere, barnevernansatte og samfunnsledere, alle samlet med et felles mål: Å jobbe for at unge mennesker skal få ta del i arbeid- og samfunnsliv på egne premisser.
Fakta boks ?
Picture of Hi, jenny Loral
Hi, jenny Loral

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor dolore magna aliqua.

Categories