Prosjektblogg og tanker fra prosjektlederne

Her deler vi historier, tanker og oppdateringer fra SAIL-prosjektet. Få innsikt i vårt arbeid, møt våre deltakere, og bli inspirert. Sammen skaper vi inkluderende muligheter!
Aktuelt
Kurs

Inkluderende arbeidsgiver – for en mer effektiv virksomhet

Nå håper vi på mange interesserte virksomheter og kursdeltakere. Tenk om ARKO-regionen kunne bli en foregangsregion når det gjelder inkluderende arbeidsgivere!? Det ville være flott!
Aktuelt

En vellykket SAIL-konferanse 2023

Forrige uke hadde vi gleden av å arrangere SAIL-konferansen 2023, som var vår første store begivenhet i prosjektet og en fantastisk kick-off for arbeidet som skal gjøres videre. Vi er så glade for å kunne dele noen av høydepunktene fra konferansen.
Aktuelt

Velkommen til SAIL prosjektet!

Ved å samarbeide på tvers av fagfelt og grenser og bruke smarte tilnærminger, kan vi forbedre arbeidsmiljøet for alle og sikre at alle har muligheten til å delta og bidra til samfunnet.
Aktuelt

En flott seminaropplevelse ut av komfortsonen

En mangfoldig samling av veiledere, helsepersonell, ungdomsarbeidere, barnevernansatte og samfunnsledere, alle samlet med et felles mål: Å jobbe for at unge mennesker skal få ta del i arbeid- og samfunnsliv på egne premisser.
Fakta boks ?
Hi, jenny Loral
Hi, jenny Loral

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor dolore magna aliqua.

Categories